Waarom je spullen kopen bij D’rommels Goed?

Bij D’rommels Goed worden regelmatig nieuwe spullen binnengebracht. Wouter heeft een oog voor kwaliteit en schoonheid, dus de kans dat je iets speciaals en bijzonders vindt is vrij groot. Je vindt bij ons artikelen voor een redelijke prijs. Die kan soms iets hoger liggen dan je zou willen, maar wij geloven in een eerlijke prijs voor kwaliteit. Daarnaast is Wouter gewoon een hele gezellige verkoper. Altijd in voor een praatje en persoonlijke aandacht.

Waarom je spullen verkopen bij D’rommels Goed?

Ooit heb je iets met zorg aangeschaft. Je hebt er geld aan uitgegeven, er plezier van gehad, er misschien wel van gehouden. Maar nu past het niet meer in je interieur, je bent er een beetje op uitgekeken of je wil gewoon iets anders. En het is te goed, te mooi, te zonde om weg te gooien. Je kiest er voor om het te verkopen. Misschien krijg je er nog een beetje van je investering voor terug. En het is leuk als iemand anders er nog van kan genieten. Dan wil je dat je verkoper het met dezelfde zorg en aandacht behandelt als jij hebt gedaan. Je goederen staan in consignatie bij D’rommels Goed en bij verkoop ontvang je 60% van het voor jouw verkochte artikel*. Wouter zorgt er altijd voor dat je spullen een prijs krijgen die ze verdienen. Behalve dat je spullen te zien zijn in onze winkel van bijna 500 vierkante meter, kunnen potentiële kopers ze ook bewonderen via deze website, Facebook en Pinterest. Een grote markt dus, wat de kans dat je iets verkoopt aanzienlijk groter maakt. Ook daarom kies je voor D’rommels Goed als jouw verkoper. Let op: we verkopen alles behalve kleding  *minus een kleine vergoeding van staangeld per maand

Hoe je spullen verkopen bij D’rommels Goed?

Je kunt je spullen inbrengen op woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Laten ophalen kan ook. Bel en maak een afspraak met Wouter, 0223-694718, d-rommelsgoed@live.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

wat zoek je?