D'rommels Goed Slapen

in de tofste loft van Den Helder

D'rommels Goed Slapen

in de mooiste loft van Den Helder

D'rommels Goed Slapen

in de mooiste loft van Den Helder

Booking.com

OVERNACHTEN IN DEN HELDER

D’rommels Goed Slapen voor iedereen die één of meerder nachten in Den Helder is. Geschikt voor stellen, toeristen, offshore- en marinepersoneel en zakelijke reiziger.

Het ligt vlakbij het centrum van Den Helder, de zee, de dijk, het strand, de duinen, de haven, de Texelse boot, treinstation, eetgelegenheden, musea en supermarkten. In 13 minuten lopen ben je bij het Marinemuseum. 

De accommodatie is gebouwd in 1930 en geheel verbouwd in de zomer van 2018. 

De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 72 km van de accommodatie.

DE LOFT

De ruimte naast de hoofdwoning is verbouwd tot een loft met keuken, badkamer, woon- en slaapkamervertrek. Aan de voorzijde zijn twee grote openslaande deuren (eigen ingang dus). Openzetten, stoeltjes erbij en lekker in de zon genieten van dit karakteristieke stukje Den Helder!

De ruimte is ingericht met spullen uit D’rommels Goed, de winkel van Wouter en Dorien. Sommige items in de loft zijn dan ook te koop!

De slaapkamer bestaat uit 2 eenpersoonsbedden, die elk door een mooie houten paneeldeur worden gescheiden van het woongedeelte. De bedden kunnen natuurlijk ook tegen elkaar worden geschoven. In het woongedeelte staat een slaapbank waar nog twee mensen op kunnen slapen. Er hangt een flatscreen tv en er is gratis WiFi.

De aparte badkamer is voorzien van toilet, wasmeubel en douche.

Booking.com

D’rommels Goed Slapen

Stakman Bossestraat 27

1781SV Den Helder

+31(0)6 12 55 38 88