VERKOCHT Soundmaster 513CD

Soundmaster 513CD. Music center voor echte muziekliefhebbers
Breng een nostalgische sfeer in je huis met de Soundmaster NR513CD. Dit retro music center is gemaakt van echt eikenhout en heeft daardoor een klassieke uitstraling. Onder het deksel bevindt zich de platenspeler, waarmee je je lp’s kunt afspelen. Je kunt kiezen uit drie snelheden: 33, 45 of 78 toeren.

Van cassette tot cd
Zelfs jouw oude cassettebandjes krijgen een nieuw leven met de NR513CD van Soundmaster. Dit music center is namelijk uitgerust met een cassettespeler. Verder kun je al je cd’s afspelen met dit apparaat. Dit music center beschikt over een FM/AM-radio.

Diverse aansluitingen
De Soundmaster NR513CD is voorzien van twee ingebouwde speakers. Je kunt zelf een versterker of een set luidsprekers aansluiten. Dit music center heeft audio uitgang. Daarnaast kun je je laptop of telefoon eenvoudig aansluiten door de aux-in-aansluiting.

Met opnamefunctie
MP3-bestanden kunnen niet alleen worden afgespeeld vanaf een MP3-cd, maar ook via een USB-stick in de USB-aansluiting. Die aansluiting is ook handig bij de opnamefunctie. Het is namelijk mogelijk om een directe opname te maken vanaf een lp, cd, cassette of de radio. Deze opname wordt vervolgens meteen opgeslagen op de USB-stick.

Er zit geen afstandsbediening bij.