Romano grote loungebank zgan

Deze loungebank Romano is een comfortabele bank met een strakke en moderne uitstraling. Het fraaie stiksel in een ruitvorm, geeft het net een wat speelsere uitstraling. De bank is bekleed met en heeft een zithoogtes van 45 cm. De bank is voorzien van een uittrekbare rugleuning waarmee je de zitdiepte kan aanpassen en een hoofdsteun. De bank is een ruime 3-zits bank met ruime loungegedeelte. De bank heeft drie bijpassende smalle rug kussens. De bank is voorzien van zwarte aluminium poten. De bank verkeerd in nieuwstaat. De bank kan in twee delen worden vervoerd.

De bank is een half jaar oud en heeft ongeveer € 3.000,00 gekost. Kleur op de foto’s is moeilijk te zien, maar op de laatste foto komt de kleur het beste tot zijn recht.

Afmeting: ongeveer 290 cm breed, 180 cm diep(lounge) en 105 cm diept(zitgedeelte) 75 cm hoog met hoofdsteun 106 cm hoog. Zitgedeelte heeft een zitdiepte van 70 cm en bij aanpassen zitdiepte is deze ongeveer 54 cm. Zithoogte is 45 cm.
Het loungegedeelte is 90 cm breed en 180 cm diep met een zitdiepte van 160 cm. Het loungegedeelte zit aan de linkerzijde(vooraangezicht).
Het zitgedeelte is ongeveer 160 cm breed.

1.950,00