Aanbieding!

Kube Bike BH

Deze BH KUBE BIKE is ideaal om onder je bureau te plaatsen tijdens het werken zodat je heel de dag door calorieën verbrandt, ook al heb je een kantoorbaan! Het toestel verkeerd in goede staat.

1,2,3…! Poten, pedalen, zadel: opklapbaar en op te bergen in 3 simpele stappen. In minder dan een minuut kun je je training op je fiets beginnen. En kun je tegelijkertijd andere activiteiten doen zoals lezen, televisie kijken, op je tablet werken, je armen trainen,… Waar wacht je op… Pak je Kube!

Met de Kube Bike heb je geen excuus meer dat je geen plek hebt voor een hometrainer in huis en heb je alle gelegenheid om een gezondere en actievere levensstijl op te pakken. Het apparaat is net zo groot als een ventilator (maar 10 cm breed) en is de meest compacte en opklapbare hometrainer op de markt op dit moment, zodat je die gemakkelijk op kan bergen na gebruik.

Daarnaast beschikt het over alle extra´s die je bij een hometrainer verwacht: in hoogte verstelbaar zadel, afstelbare weerstandsniveaus, ergonomische houding, afneembare poten wat meer stabiliteit geeft en ruimte om een waterflesje, telefoon of wat dan ook neer te zetten.

Zonder stuur, verbetert je houding en geeft je bewegingsvrijheid

De KubeBike heeft geen stuur maar de structuur van het apparaat biedt alle benodigde stabiliteit, ook voor gebruikers die voor het eerst een hometrainer gaan gebruiken. Het grootste voordeel van dit apparaat is de bewegingsvrijheid en de houding die wordt gegenereerd:

Verbetert je houding op de hometrainer, omdat het design je helpt je rug recht te houden.
Laat je armen en handen vrij om tegelijkertijd andere activiteiten te doen: een boek of tijdschrijft lezen, op je tablet werken, telefoneren of zelfs je bovenlichaam trainen met een paar halters om je training helemaal compleet te maken.
Geschikt voor beginnende gebruikers

Biedt een veilige training in evenwicht, wat het een ideaal apparaat maakt voor gebruikers die voor het eerst gaan trainen op een hometrainer. Het verstelbare zadel en de hoogte van het apparaat maken dat deze zeer toegankelijk is.
Zeer compact. Overal op te bergen.

Het apparaat is volledig opklapbaar tot een compacte vorm van een doos die de mogelijkheid biedt het overal in huis op te bergen: onder een bed, achter een gordijn, naast de bank, in de badkamer, in een kast,… je KubeBike is overal op te bergen. Tevens beschikt het over transportwieltjes om het gemakkelijk te verplaatsen.

In hoogte verstelbaar ergonomisch zadel
Weerstand verstelbaar in 8 niveaus
Volledig opklapbare poten. Maximale stabiliteit en neemt weinig ruimte in.
Verstelbare pedalen
Afmeting ingeklapt: 59 cm hoog, 12 cm diep en 60 cm breed.

Oorspronkelijke prijs was: €125,00.Huidige prijs is: €85,00.