Etac douchestoel VERKOCHT

De douchestoel Etac is een zeer stabiel en veilige douchestoel. Deze douchestoel is 1 van de beste en stevigste douchestoelen die er is. De douche stoel is gemaakt met het oog op de gebruiker zodat de douchestoel aansluit op de behoefte van de gebruiker. Hierbij is veiligheid en eenvoud altijd een uitgangspunt geweest. De Etact douchestoel is dan ook al meerdere malen onderscheiden voor zijn design en kwaliteit van de douchestoel.
De poten van de douchestoel Etac zijn verstelbaar en voorzien van zachte anti-slip doppen die zich makkelijk aan oneffenheden in de vloer aanpassen. De kunststof zitting heeft een anti-slip profiel die de veiligheid ten goede komt. De douchestoel is makkelijk te reinigen en roest niet. Het maximale gebruikersgewicht is 130 kg.
De douchestoel Etac kan eenvoudig worden omgebouwd naar een douchekruk of naar een douchekruk met alleen arm of rugleuning. Dit kan zonder gereedschap en is zeer eenvoudig. Ideaal als uw omstandigheden veranderen, u kunt de douchestoel dus aanpassen aan uw behoefte.

Categorie: Tag: