Op 27 april 2013 opende D’rommels Goed officieel haar deuren. Ik, Wouter, liep al enige tijd rond met het idee een eigen zaak te beginnen in tweedehands goederen. Van jongs af aan verzamelde ik allerlei spullen die ik kon hergebruiken, opknappen of kon doorverkopen. Want waar andere mensen rommel zien, zie ik handel.

Op een dag heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben op zoek gegaan naar een geschikt pand om mijn droom te verwezenlijken. Door een tip vond ik een leegstaand pand aan de Breewaterstraat te Den Helder. De oppervlakte en de ligging spraken mij enorm aan. In overleg met de makelaar en de verhuurder heb ik de winkel opgeknapt, samen met vrienden en familie. Na 200 liter verf en heel veel schoonmaakmiddel kon ik beginnen met het innemen en verkopen van spullen. Het concept: het verkopen van – goed onderhouden – goederen van anderen, op basis 60/40. In het begin leek ik me verkeken te hebben op het aantal vierkante meters (498) maar nu, na 2 jaar, heb ik zelfs de luxe om wat kritischer te zijn op de kwaliteit van ingebrachte goederen. Second Hand Best!

Wist je dat Willy vandaag alweer 2 jaar koning is en vandaag óók zijn verjaardag viert? Kan geen toeval zijn.